Uutisten valottamassa taloustilanteessa lainan kilpailutus on erityisen tärkeää

Uutisissa on toistuvasti puhuttu maailmanlaajuisesta alati vaikeutuvasta taloustilanteesta, johon koronalla on ollut suuri vaikutus. Monet kotitaloudet ja kokonaiset toimialat, kuten kulttuuriala, ovat joutuneet suuriin vaikeuksiin ja tilanteen korjaamiseen saattaa mennä aikaa. Nähtäväksi jää, onko tilanne lainkaan korjattavissa. Tällaisten uutisten valossa lainan kilpailutus on entistäkin tärkeämpää, sillä kilpailuttamalla lainat ammattitaitoisesti voit säästää satoja, tai jopa tuhansia, euroja! Jos lainat jäivät aikoinaan kilpailuttamatta ja jos niitä on jo ehtinyt kertyä useita, ei vieläkään ole liian myöhäistä!

Miten lainan kilpailutus onnistuu tehokkaasti?

Aloita tehokas lainan kilpailutus osoitteessa kilpailuta-lainat.fi. Sivusto esittelee useita erilaisia palveluita, jotka on luotu kilpailuttamaan asiakkaidensa lainat. Sivusto esittelee sellaiset palvelut kuin Sortter, Zmarta ja Rahalaitos. Se kertoo myös seikkaperäisesti, miksi lainat kannattaa kilpailuttaa ja miksi kilpailuttaminen kannattaa säännöllisin väliajoin.

Tutustu sivuston esittelemiin palveluihin ja valitse niistä sinulle sopivin vaihtoehto. Tämän jälkeen kilpailuttaminen sujuukin nopeasti, sillä lainahakemus on yleensä nopeasti täytetty, minkä jälkeen palvelu tekee suurimman työn puolestasi kilpailuttamalla lainatarjoukset yhteistyökumppaneidensa kautta. Usein ajatellaan, että lainojen kilpailuttaminen on erittäin vaivalloista ja vie paljon aikaa, mutta tällaisten palveluiden ansiosta voit unohtaa tällaiset ennakkoluulot! Lainatarjousten kilpailuttaminen netissä on nimittäin todella helppoa sekä nopeaa – eikä sinun tarvitse lainkaan tavata kasvokkain luotonantajia!

Entäpä jos lainojen kilpailutus jäi tekemättä?

Jos olet jo ottanut lainoja, joiden kilpailutus jäi aikoinaan tekemättä, saatat olla tilanteessa, jossa useiden erillisten lainojen takaisinmaksuerät erillisine kuluineen ovat laittaneet taloutesi tiukoille. Rahat eivät ehkä meinaa riittää ja hermojakin alkaa kiristää. Ei, hätää, sillä sivuston esittelemät palvelut voivat tarjota tähänkin apukeinon. Tämä apukeino on yhdistelylaina!

Kun haet yhdistelylainaa, maksat jatkossa vain tämän yhden lainan takaisinmaksuerät ja kulut. Säästät näin kuluissa, etenkin kun palvelu vielä kilpailuttaa uuden yhdistelylainasi! Samalla stressitasosi laskee, kun huolehdittavanasi on vain yhden lainan takaisinmaksu. Tämän ansiosta sinun on entistä helpompaa seurata lainasi takaisinmaksutilannetta ja suunnitella tulevaisuuttasi. Vaikka uutiset povaisivat entistä vaikeampaa taloustilannetta maailmanlaajuisesti, on sinun entistä helpompaa luottaa siihen, että oma taloudellinen tilanteesi kohenee yhdistelylainan myötä.

Yhdistelylainaa voi hakea esimerkiksi sivuston esittelemältä Rahalaitokselta, jonka asiakkaat ovat arvioineet arvosanalla 4 / 5 tähteä. Yhdistelylainan hakeminen Rahalaitokselta on helppoa ja nopeaa, kunhan vain muistat rastia lainahakemuksessa kohdan, jossa ilmoitat aikovasi yhdistellä vanhoja lainojasi. Muista myös valita hakemuksessa tarvitsemasi lainasumma ja varmistaa, että mitoitat yhdistelylainasi oikein.

Askeleet entistä stressittömämpään taloudenpitoon

Taloudenpito on tavallista stressittömämpää, kun lainat on oikein mitoitettu ja kilpailutettu ja kun maksettavana on maksimissaan yksi laina kuluineen. Jos olet saanut tilanteesi vakiintumaan yhdistelylainan avulla, pyri välttämään uusien lainojen ja etenkin kalliskorkoisten pikavippien ottamista! Vältä myös asioiden ostamista osamaksulla, sillä osamaksuista kertyy helposti kuin huomaamatta pian suuria maksueriä, joita voi olla vaikea saada hoidettua.

Siirrä ajatuksesi kuluttamisesta ja ostamisesta esimerkiksi kivojen kokemusten hankkimiseen ja opi nauttimaan elämän pienistä iloista, jotka eivät välttämättä maksa yhtään mitään! Opi säästämään niihin asioihin, jotka aivan välttämättä tarvitset ja seuraa kärsivällisesti tarjouksia, joiden avulla voit saada nämä tuotteet tavallista edullisemmin. Suosi mahdollisuuksien mukaan laatua, joka kestää heikkolaatuisia tuotteita pidempään. Näin sinun ei tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia tuotteita eikä houkutus esimerkiksi osamaksukauppoihin nouse niin suureksi.