Koiran portaat auttavat koiravanhusta nauttimaan uutisista kanssasi

Kun oma koira vanhenee ja siitä tulee entistä raihnaisempi, on aika ottaa käyttöön erilaisia apuvälineitä, jotta koiravanhus voisi edelleenkin elää mahdollisimman mielekästä elämää. Vanhus saattaa kärsiä esimerkiksi nivelongelmista, minkä vuoksi sen tulee välttää esimerkiksi turhaa hyppäämistä. Koiran portaat on näppärä apuväline tällaisessa tilanteessa. Niitä voi käyttää esimerkiksi sohvan vieressä siten, että koira pääsee niitä pitkin näppärästi viereesi sohvalle nauttimaan päivän uutislähetyksestä.

Mistä koiran portaat?

Löydät näppärät koiran portaat Zoo-verkkokaupasta. Säädettävät koiran portaat ovat paras valinta, sillä niitä voi käyttää tarvittaessa useissa eri paikoissa. Trixie Dog Support Ramp, jonka korkeutta voi säätää, on yksi hyvä vaihtoehto. Tätä ramppia voi käyttää sohvan tai sängyn yhteydessä ja se auttaa lemmikkiä kiipeämään korkean huonekalun päälle. Tuotetta suositellaan koiralle, jolla on ongelmia niveltensä kanssa. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi. Trixie Dog Support Ramp -koiran portaat ovat lakattua MDF-levyä, jonka pinta on päällystetty huopamatolla. Tuotteen voi myös taittaa silloin, kun sille ei ole tarvetta. Trixie Dog Support Ramp soveltuu koirille, jotka painavat maksimissaan 40 kiloa.

Koiran portaat -budjetti

Monessa koiraperheessä raha on tiukoilla ja etenkin viime aikainen taloustilanne on voinut kiristää sitä entisestään. Ei olekaan ihme, että viime aikoina myös monet uutiset ovat käsitelleet nykyistä huolestuttavaa taloustilannetta ja saatatkin nyt miettiä kuumeisesti, kuinka paljon koiran portaat maksavat. Taloustilanteen lisäksi moni eläinten ystävä on murehtinut viime aikoina Ukrainan lemmikkien tilannetta ja kohtaloa – ja tämäkin on ylittänyt uutiskynnyksen Suomessa.

Jos koiran portaat ovat lemmikkisi hyvinvoinnille tärkeät, mutta olet liikkeellä pienellä budjetilla, on sinulle varmasti iloinen uutinen, että voit löytää näppärät koiran portaat Zoo.fi-verkkokaupasta jopa alle 33 eurolla! Etsiessäsi mahdollisimman edullisia tuotteita, kannattaa hakutulokset järjestää siten, että edullisimmat tuotteet näkyvät hakutulosten ensimmäisinä. Tämä helpottaa etsintääsi. Kalleimmatkaan Zoo.fi:n koiranportaat eivät toisaalta maksa mahdottoman paljon, sillä nekin maksavat alle 160 euroa. Tarvittaessa voit maksaa ostoksesi Zoolla myös osamaksulla. Jos valitset koirallesi verkkokaupan edullisimmat koiran portaat, kannattaa samaan tilaukseen valita myös muita koiravanhuksen tarvitsemia tuotteita, sillä yli 50 euron tilaukset toimitetaan Zoolta ilman toimituskuluja.